Hej juni 2016

Publicerat 2016-06-17 23:23:10 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


 
Första sommaren i den nya staden och nya huset. Just nu känns de ganska tråkigt faktiskt... Saknar mina senaste somrar med mina vänner osv uppe i Sundsvall.. Men de är som de är, bara att göra de bästa av situationen, antar jag...Bara grejen att dra ut och hitta på nånting bara sådär med ens vänner saknar jag, känner mig ganska ensam här nere på det sättet. Dessutom blir de sjukt mörkt här på nätterna, like what the fuck de ska va just dygnet runt???
 
Men jag har fått varit med om en del roliga grejor här med. Den här grejen med att jag tog körlicens och även fick köra Nahar i mitt första lopp är ganska så jätte sjukt. Största lättnaden nånsin när de gick så bra som de gick kan jag säga! Just nu vet jag inte hur framtiden ser ut inom de, får ta de lite som de kommer. Jag tror inte jag kommer få flera hundra uppsittningar bara sådär, tacksam för de jag får helt enkelt! Men vem kunde tro egentligen för ett år sedan att jag skulle sitta här med licens och allt?? Galet. 
 
Jag hoppas iaf att saker här nere kommer vända snart, för just nu känns de lite som samma sak hela tiden. Har ingen riktig motivation faktiskt.. Inget jämfört med förra året. Men vi får se vad som händer, bara att kämpa på :)
 
 
 
 Peace out!
RSS 2.0