Tävling & massa annat

Publicerat 2014-05-31 01:58:45 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Drar en liten update av den senaste tiden! 

Igår va de tävling på Näset, hoppade 90 på Eddie och 1m, 110 på Darca. Eddie va jätte duktig, fick dock 1 ner på hinder nr 3, men är helt klart nöjd med honom! Darca kändes helt okej i 1m, hon var dock huuur laddad som helst, vilket hon aldrig brukar va så de blev väldigt orytmiskt och inte jätte nöjd med rundan. Dock så ställde hon upp bra och stod inte alls emot! I 110 gick de då värst. Rev hinder nr 1, vingel på nr 2 men kom över, stannade på hinder nr 3, tog om men de blev vingel sen på linjen till kombinationen så blev kaos in i den så styrde ur istället för att hon skulle halv krascha in i den som inte skulle bli nå bra alls ;) men ja jag tar på mig allt som gick fel den dagen. Fick aldrig upp nån bra galopp, hade för långa tyglar så hamnade lite bakåt, red inte ordentligt. Så ja nya tag bara :) 


På kvällen sedan så drog jag, mickan, Viktor och Pontus ut med bilen. Frågade pappa om vi fick låna den för att åka till donken... 3-4 timmar senare va vi typ hemma hahah. Hade iaf kul, som vanligt! Pappa skrämde också ihjäl mig imorse då han ringde och ba: ja polisen va här nu, har du något att säga? Haha mitt hjärta slog 289282 slag kan jag säga! Tror hans också gjorde de när han såg polisen och han visste att vi hade varit ute till halv 4 på natten... ;) men som tur va så var det inte till oss! Haha men fyfan, aldrig varit så rädd tror jag haha. 


Idag har jag varit på dressyr träning med Darca för Camilla! Camilla är jätte duktig och får alltid till mina hästar jätte bra! De är bra när hon förstår va man liksom behöver i hoppningen med, så hon förstår exakt va jag behöver träna på :) Darca gick iaf jätte bra och är väldigt nöjd :D imorgon är de träning igen fast med Eddie denna gång :) tagga lökpass 2.0
Kung kadetten och jag ba myser ;) 


Oklart hur jag hamnade i baksätet. 


RSS 2.0