love this

Publicerat 2014-07-20 21:34:34 | i kategori Allmänt


Dom här 2 dagarna har gått så sjukt fort! Igår klev jag alltså upp skit tidigt för att göra klart allt i stallet, sedan kom emelie och vi hade de as najs ute på bryggan. Avslutade med allsång med high school musical haha gamla goda tiden! 

Drog senare till olivias stuga med julia, olivia,viktor och pontus och hade de riktigt gött där. Hade ingen täckning vilket faktiskt var skönt, så man inte sitter med mobilen liksom utan umgås på riktigt. Så vi satt och spelade kort, spelade kubb på steanden, hade nattbad och aa ahde de allmänt bra en sån där sommarkväll :D Natten var dock mindre rolig, tror vi somnade 3 och jag vaknade 5-6 av att jag mådde så äckligt dåligt i magen...jävla magkatarr jevel. Så har typ sovit max 3h inatt wiiiee.

Denna dag har varit riktigt chill och skön! Drog vid 12 ner till havet och va där i några timmar & hade de gött. Drog sedan och åt och sedan har vi varit i Viforsen och hoppat lina från en bro (ingen liten bro kan jag säga er). Dock hoppade jag inte för är livrädd för vatten... kan bada och så men får panik och jag hoppar, kan inte ens hoppa från bryggan om jag inte vet att jag når botten. Tråkigt men så äre! 

Är nu hemma och helt död.. Tänkte kliva upp tidigt imorgon igen och göra klart allt då, såå skönt! Sounds like a plan, japp! Ska ta igen lite sömn nu haha gonatt guys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0