Effektiv

Publicerat 2014-07-19 10:05:41 | i kategori Allmänt


God morgon på er allihopa! Idag är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv, vet ni varför? Jo jag klev upp 05.30 för att sticka upp och rida båda och hinna göra klart i stallet.
 
Issa (kallar Clarissa för de) red jag i paddoken. Är även "tvungen" att rida med hackamore nu i en vecka eftersom hon hade sår i munnen precis där bettet låg och de måste få läka igen. Sen kommer jag kunna rida henne på vanligt bett igen :) Hon var iaf duktig, kollade nästan ingenting alls även fast de var en helt ny plats för henne och va mycket mer alärtare än när jag provred henne, de gillar jag ;) 
 
Eddie red jag också i paddoken pga han var väldigt pigg och laddad och vågade mig inte riktigt ut på travbanan när han va så + att alla hästarna i hagarna skulle jaga upp honom mer. Så paddoken blev de och han var först väääldigt jobbig. Sprang bara och sköt rygg och hade planer på att kasta av mig vilken sekund som helst. Men till slut så slappnade han av och blev riktigt fin! Nöjd över honom med. 
 
Har även hunnit gjort klart allt i stallet och putsat alla grejjor och klockan var inte ens 10 haha va hände?
 Eddie var lagom nöjd med att få komma ut i sin feta gräshage hehe 
 
 
 
 
Har även fått magkatarr wiiiiee. Har haft en obehaglig känsla i magen hela veckan men har liksom tänkt "de går över om jag äter", "de går över när jag har smält maten", "de går över om jag sover" men de har aldrig gått över. De känns som man är sugen och hungrig på mat hela tiden, kan nästan vakna mitt i natten och va hungig men sen när man äter så mår man inte alls bra... Har känt mig sjukt låg med så måste vara de lite! Men har fått lite medicin nu så känner mig piggare, dock inte 100 i magen än :) 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0