Skola och skola och skola

Publicerat 2014-08-29 22:08:04 | i kategori Allmänt


Vet inte riktigt vad jag tycker om att vara tillbaka i skolan. På ett sätt så är det roligt att träffa alla igen men jag är så sjukt skolless så det är inte sant. Önskar jag kunde hitta min inspiration att det är bara ett år kvar men knappt de hjälper haha hejja. Det sköna iaf är att vi inte har någon matte, franska eller idrott även fast jag kommer sakna idrotten faktiskt. Men aja nu är man iaf back in the vardag men längtar dock till höstlovet ;) 
 
 
I veckan har jag haft massor att göra och har varit ganska död. I onsdags var det iaf träning då jag hade med Eddie och han skötte sig exemplariskt! Fick så himla mycket beröm för honom och det är så sjukt roligt! När man liksom ser och känner att allt jobb och alla timmar äntligen ger resultat, garanterat den bästa känslan. 
 
Igår var jag på skolan, fick sedan gå lite tidigare för att skulle ha riskettan som tog ca 3h. Gick sedan på gymmet med mickan och pressade lite där, kändes väldigt lätt igår vilket var skönt! Sen avslutades kvällen med att äta på Invito med familj och hästägare, mys! 
 
På söndag är de tävling som vi siktar på. Hoppar 1m med Eddie och sen 1m och 110 (ssom är DM) med Issa. Håller tummarna att Eddie känns lika bra som på träningen och att Issa känns lika bra som hon gjorde förra helgen i matfors. Sjukt taggad iaf! Nää ska slå på en film och somna tidigt ikvälll, känns som att jag kan behöva ta igen lite sömn. 
 


Piggaste pållen i stan haha <3  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0