svart till brunt?

Publicerat 2013-03-31 22:34:35 | i kategori Allmänt | 6 kommentarer


Fick lite inspo från tävlingarna och insåg att svart är faktiskt väldigt snyggt, speciellt på en vit häst! Dock tror jag att jag tänker stå kvar vid att ha bruna grejor på chicko, känns lite drygt att köpa allt nytt fast i svart.. ;) Men kom att tänka på att man kanske kan ha svart ändå, fast på mig?

När jag var mindre så hade jag svart, fast på min tid så hade typ alla likadana grejor för det fanns inte så jätte mycket ;) Men nu när man kollar på ponnyryttarna så blir det typ "wow" haha. Men det har faktiskt kommit riktigt snygga saker i svart. Om jag nu bestämmer mig för att köpa svarta grejor också så skulle det lätt vara en Animo kavaj, med en GPA hjälm (eller JW som jag har nu) och en svart racesafe väst. Jag har ju redan svarta stövlar så det slipper jag ju köpa. Så egentligen är det svart kavaj och en svart väst och båda kan man köpa begagnat?

Tycker ni att jag är helt borta eller tror ni att det skulle bli snyggt? Svart på mig med brunt läder på utrustningen och ett blått schabrak??

FINT ELLER FULT?

RSS 2.0