Kanada dag 1

Publicerat 2016-08-29 17:39:25 | i kategori Allmänt


Då var det dags, dagen är inne, dagen då destinationen är Kanada!

Hade tänkt sätta igång och blogga under den här tiden jag är borta nu. Tänkte att de kan va kul för dom där hemma att läsa och även för mig att se tillbaka då.

För er som inte har någon aning om vad de här handlar om så kan jag berätta att jag och Nahar är på väg just nu ner till Kanada. Resan dit går inte direkt på 1 dag kan jag säga er, den börjar idag (måndag) och är nog nere i Kanada i slutet av veckan skulle jag tro. Just nu sitter och på en transport som tar oss till Amsterdam, för att sedan byta för att åka till Belgien. Från Belgien flyger vi sedan onsdag morgon till New York. I NY så blir de karantän stall i ca 48h för att sedan åka ännu mera transport till Toronto i Kanada.

Denna resa kommer nog va bland de sjukaste jag nånsin kommer uppleva. Tror inte de är många som får den här chansen i livet och är verkligen otroligt tacksam! Ska verkligen ta vara på varje minut och sekund av detta, så mycket lärdom jag kommer få av detta alltså... Men även spännande att se mig testa vingarna lite, är väldigt hemmakär så de är lite jobbigt att lämna dom man älskar mest där hemma. Men samtidigt skulle jag aldrig kunna säga nej till denna resa! Sen att resa med guldpojken också, finns ingen bättre resekompis ❤️

Men som sagt var jag kommer blogga här varje dag under hela resan så keep in touch😄

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0