mitt i allt kaos

Publicerat 2015-05-18 22:38:45 | i kategori Allmänt | 2 kommentarer


hej hej bloggisen, long time no see! Men så är mitt liv just nu, saker heeeela tiden! Är i slutspurten i skolan= 48923 inlämningar och prov på ca 2 (!!!) veckor! Helt galet att jag snart tar studenten, jag är fortfarande liten haha??? Men förutom skolan så är jag även all min fritid nästan i stallet och på trav. Jag försöker lära mig så mycket som möjligt så jag kan allt när jag börjar jobba. Men känner att de är kanske dags med ett liten semester snart och bara njuta av sin sista tid som fri tonåring innan allvaret börjar på riktigt ;) Sedan har jag även mina egna små diamanter i stallet. Dock har Issa blivit halt... Vilat 4 månader sen hann jag precis sätta gång henne och vara med på 1 hoppträning där hon kändes bättre än nånsin och sen blev hon halt... Känner just nu, vad gör jag för fel..?? Men som tur va så är Eddie frisk och hel på alla ben än så länge och han är riktigt fin! 

De jag ser mest fram emot just nu är Elitloppshelgen där det blir trav hela helgen + party party on the night! Sen även studenten såklart shiiit va taggad jag är! Börjar äntligen se ljuset i allt detta pluggande ;) 

 
Jag och pappa på väg till Umeå, han sover och jag kör, dream team? 
Plugga och va på trav funkar om man vill!
space photo vill bli ridhäst!
även en del party
millan ❤️
åka direkt från festen till jobbet är inget jag rekommenderar men de går! Dock varning för flumm då man fortfarande är full i början ;)
även varit och kollat på vår nya gård i Göteborg! Längtar så mycket tills allt är klart!!


Även en kaos helg på Åby men äh sånt man får räkna med ibland! 
Amazing gillade iaf sin rosa rosett 


Och är fortfarande lika kär i min Chivas ❤️ 

Har även beställt 2 klänningar, 1 studentklänning och 1 till elitloppsfesten! 
Studenten: 


Elitloppet: Världens bästa Chivas

Publicerat 2015-05-08 01:24:44 | i kategori Vardag | 2 kommentarer


Har hittat min fina prins iaf, Chivas Boko ❤️ är helt förälskad av hästen! Underbar att köra, underbar att hantera + är han så cool! Åkte med att sela honom i Örebro, blev så lycklig när han vann så började nästan gråta, min fina kille ❤️ 


Han vet även när han ska få godis haha redan bortskämd..

Va och köpte ett nytt täcke till honom idag, lägger vintertäcket på hyllan ett tag ;) tror han tyckte de va skönt!
RSS 2.0