Heeej!!

Publicerat 2015-07-07 14:55:51 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Dags att damma av bloggen kanske?? ;) evighet sedan sist haha woops. Mitt liv går verkligen i 1 just nu, hästar, resor, kompisar hit och dit. Studenten har jag också tagit! Shit sist jag bloggade va mitt i allt pluggkaos.. Fy satan va skönt de är att slippa de nu! (Ett tag iaf ;) ). Just nu har jag verkligen 0 planer på livet. Jag jobbar just nu i pappas stall på heltid, vilket innebär att jag går upp 4-5 varje morgon och slutar ca 6. Det här arbetet är egentligen så att man kan sluta "när man vill", så länge man gör allt som ska göras. Jag kan gå hem kl 3 om jag vill men älskar att hålla på med hästarna så mycket så de blir runt 6 istället ;) sen är det ofta att skor ska bytas osv och på den som inte har full rutin på de än, tar de lite tid för! Men de går framåt! 
 
Men här är lite bilder från min student! Först hade vi guldtrofen där klasserna i 3an tävlade mot varandra i dans, volleyboll, basket osv. Sjukt roligt var de! Ännu mer när 98% av alla va fulla ;) 
Livets tjej de där Vi hade Disney tema på dansen, hon är simba och jag pumba, fick jag till de bra eller vad haha Innan jag skulle in till skolan igen då jag tog en grym selfie med Tobbe och Beau Mec! 

Har även haft de fantastiskt under den kort tiden som jag har jobbat i stallet, vi hittar alltid på så roliga grejor tillsammans och det är så skön stämning med ett underbart gäng! Sen är travvärlden grym också, människorna och stämningen är fan oslagbar!
Elitloppet- en gång om året!Har även fått 8 passhästar som jag verkligen tycker om, sen är det ju så att dom kommer och går och det är nått man får räkna med. Så de gäller att inte fästa sig vid dom för mycket, även fast de är svårt ibland. 

Kan presentera er för dom som jag har bild på :) 
Prima Eagle 

Sambuca Knight 

(Mammas pojke) alla kallar fan för ridhästen för han ser verkligen inte ut som en travare i kroppen, så de passar ju Perfekt med mig 😉 Te Freddo knick
Galet hög och galet snäll är han 


Centerline 

Mammas lilla prinsessa!

Beau Mec

kungen i djungeln är han! 

Mockingbird Face 

Världens snällaste fågel! 

Dom sista 2 är nya så dom har jag ejj bild på ännu :) 


RSS 2.0