Mår så jävla bra just nu

Publicerat 2015-01-28 22:00:58 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Mår så jävla bra just nu, allt är underbart och kan typ inte sluta le. Konstigt hur allting kan vända i livet och hur sjukt det är att allt sker av en anledning. Aja jag är sjukt lycklig just nu, somnar med ett leende på läpparna ikväll, vilket jag har gjort hela denna vecka <3


Love this horse so damn much <3

Leif träning

Publicerat 2015-01-10 13:18:49 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Dom 2 senaste dagarna har jag spenderat mitt liv i ridhuset på Leif hall träning. Första träningen började igår, jobbade mycket med att få hästarna rakriktade. Hoppade även studs och massa små kontroll hinder. Idag fortsatte vi där vi var igår med bomövningar, studs, travhoppning sen lite högre hinder med bom. Avslutade med att hoppa en slinga på alltihopa och hästarna var förvånansvärt bra idag! Eddie va redan lite trött igår så han var lite mör idag men gjorde de jätte bra! Issa va lite tröttare idag så hon va inte alls lika hetsig vilket var jätte skönt, så hon kan hoppa mer avslappnat än när hon ska hetsa. Så båda 2 fick helt klart godkänt idag, och de fick tydligen jag med så de va ju ett + ;)

Har typ inga nya bilder så de blir en på Eddie innan han var klippt haha lilla björnen 


Nattuppdatering

Publicerat 2015-01-05 02:01:38 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Har märkt en sak, jag uppdaterar nästan bara på natten?? Haha är man nattmäniska så är man!! 

Hallå förresten, hoppas allt är bra med er. Själv är jag sjuk sen nyår.. Hoppas verkligen de går över snart så jag kan börja träna igen, får ju panik att ba va lugn hela dagarna haha. Har inte hänt så jätte mycket sen sist, men har fått order att uppdatera lite oftare så gör väl de. Så ni kanske får 2 inlägg per månad nu wiiiee!! Haha nä men serri ska bättra mig, känns som jag alltid säger de men aja livet kom också. 

Bland de bästa jag har läst faktiskt 
RSS 2.0