Tävling hudik

Publicerat 2014-09-14 22:00:17 | i kategori Allmänt


Uppdaterade inte igår så drar alltihopa nu :) 

Hoppade först igår 1m med Eddie och han kändes jätte fin! Fick 1 ner men med tanke på hur de kändes så gjorde de ingenting :) hoppade sedan 115 med Issa och hon var piggare än piggast.. Så de blev bara att försöka hålla igen henne så gott jag kunde. Fick 1 ner och sen 1 stopp på sista hindret pga hon kollade men tog om de och då var de inga problem! 


115, no biggie 


Åkte även till Måns på kvällen och va där med hk och Viktor, hade kul som vanligt! 

Hahah lucia tåget


Idag så åkte vi till hudik igen med Issa för att bättra på rundan från igår. Hoppade sista klassen som var 110cm. Hon va väldigt mycket lugnare idag vilket var skönt! Skönt med lite kontroll haha. Allt kändes kanon, kom sedan på oxern och då vet jag inte vad som hände, hon halv hoppade sen kraschade igen hela och höll nästan på att gå omkull. Jag flög av, landade iaf på fötterna. Tog om de om och om igen men fick aldrig nån bra känsla, båda var lika tveksamma typ. Fick avsluta med att hoppa på 90cm sen var de dags att gå in på banan. Hade 0 förhoppningar, var beredd på sämsta rundan nånsin. Hade 0 känsla och kände mig bara osäker pch hon kändes lika osäker. Men vi körde på, satte upp ett tempo och stöttade henne i de och de gick bra! Iaf med tanke på allt innan. Fick 1 ner i 11A, kom ganska stort in men hon gjorde de jätte bra! Är så nöjd med henne, min underbara Issa! Slutade iaf med en 4e plats! :) 


Pratade med Isabelle efter och tydligen hade det stått någon med en grep bakom hindret när jag skulle hoppa som hon antagligen reagerade på. Reagerade själv på att hon gick runt med den där grepen hela tiden haha de va sista klassen, du kan mocka efter???

Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis till 4e placeringen! :)

2014-09-15 @ 07:06:52
Postat av: Anonym

Hur hög är issa?

Svar: Hon är ca 1.68 :)
Isabella Bergh

2014-09-18 @ 07:46:54
Postat av: Sofia

Hejhej! Tycker din modell på din kavaj från amino är så himla fin! Va heter den? Tacksam för svar:)

2014-09-22 @ 22:28:19
Postat av: Sofia

Hejhej! Tycker din modell på din kavaj från amino är så himla fin! Va heter den? Tacksam för svar:)

Svar: Hejsan, det är en Animo Las Vegas :D kram kram
Isabella Bergh

2014-09-22 @ 22:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0