Går bra att blogga

Publicerat 2014-09-09 21:58:20 | i kategori Allmänt


Åh herre vad jag suger på att uppdatera haha typ över 1 vecka sen sist?? 
 
Nästan hela förra veckan så var jag ensam hemma, så de var ju lite mer än vanligt att ta hand om och man inser hur lycklig man ska vara över att man har så fina föräldrar som ställer upp så mycket! Men såklart man även passade på att vara med vänner när man väl var ensam hemma också :) Avslutade den veckan iaf med att må skit, sov nästan hela lördagen. Eller aa jag var på träning med Eddie på morgonen för Camilla Toll men den är knappt värd att nämna, han var helt uppe i de blå med benen överallt. Helvetes tränings säger jag bara haha. 
 
 
Hahahaha asså ärligt, orkar inte dom här 2 <33
 
 
Idag har jag iaf gått i skolan och sen ridit pållarna. Red ut på Eddie men jobbade honom hela tiden, skrittade och travade mest och försökte få in vänsterbogen som han bara vill skjuta ut, och när man stoppar honom så blir han as tjurig. Men vi lyckades kompensera varandra så han blev riktigt fin till slut! Köpte även en ny graman till Issa idag som var behövlig när jag rider på travbanan och de finns vääääldigt mycket annat att se än att jobba. Vet att de är sjukt många som är emot graman men jag har använt de på många av mina hästar med bara positiva resultat så jag tycker att om man kan rida med de och är i behov av de så ska man absolut använda! 
Imorgon börjar jag 12 vilket är hur skönt som helst, men ska dock upp tidigt ändå och rida ena och göra klart i stallet. Träning sen på kvällen, har dock inte bestämt vilken som får göra vilket än :)


Justja, jag tävlade även i helgen! Hoppade först 1m med Issa där hon gick in och levererade med en vinst!! Hoppade sen 1m med Eddie med, fick ett ner på hinder nr 3. Men han blev bästa unghäst! Hoppade sedan 110 med Issa där vi fick ett ner. Men är super nöjd med båda 2 :) Eddie fick gå in och ta åt sig av Issas ära haha aja får väl snart bli hans riktiga tur hoppas jag! :) 
 Älskar den här bilden på honom, åh finaste Eddie <3 

Och en sista bild på Issa i 110 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0