Svar på kommentar

Publicerat 2014-10-01 22:10:20 | i kategori AllmäntHejsan! Issa är inte barrerad på något sätt, hon hoppar så där för hon är väldigt försiktig som hon är. Sen ja jag kan lägga ner 1009 timmar i veckan på marken på henne men hon är ingen dressyr häst och de fick vi klart för oss innan jag testade henne. Hon är ingen som man sitter och kör 10 dressyrpass på i veckan och så är det. För det hela sitter inte (tror jag) i att hon är för dålig i marken utan för att hon lätt blir hetsig och pigg, vilket gör att hon överhoppar mycket mer. Därför tränar vi endast på små små hinder och hoppar de tills hon slappnar av och hoppar mer naturligt. Har fått tydliga instruktioner från tränare och tror det kommer bli jätte bra så småningom :) men tror verkligen på henne och de ska bli jätte kul att utvecklas med henne! 
Hemma rider jag med graman och jag vet att alla har olika åsikter om det men för mig funkar de bra och har alltid gjort så! Sen är de såklart att man vill ha en välriden häst, vem vill inte. Så ta inte detta som att jag inte sitter och trimmar henne och försöker få henne lite bättre, för de gör jag :)
Kommentarer
Postat av: Emmi

Vars rider du hemma? Såg översiktsbild på eran gård, men kunde inte hitta någon ridbana (kanske inte så konstigt då det är en travgård;).
Och på vintern, kör man travhästarna som vanligt och det på rundbanan åså? Lite nyfiken :)

Svar: Vi har ingen paddock men grannen har så jag brukar rida där :) sen behövs de inte jätte mycket när man har travbanan, backen osv :) och aa vi kör på travbanan året om om de inte har regnat fööör mycket, då kör vi i backen :) men banan håller för väldigt mycket!
Kram
Isabella Bergh

2014-11-08 @ 02:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0