Min dröm & framtid- jobba i USA

Publicerat 2014-10-15 00:42:41 | i kategori Allmänt


Dom senaste åren har jag haft 0 idéer på vad jag ska göra efter studenten, jobba? Jobba med vad? Plugga? Plugga vad? Vänta 1 år med att plugga? Men under dom senaste veckorna har jag fått en dröm och en plan i mitt huvud och det är att börja jobba med trav och så småningom flytta till USA och jobba där. Jag fick det i huvudet när jag var i USA. Jag älskar USA av hela mitt hjärta+ hästar som jag också älskar mer än aa allt haha. Så varför inte kompensera ihop de??? Jag har snackat med pappa om det så i så fall blir det jobba för pappa hemma på gården några månader/ ca 1 år och sen se om det är något jag kan fortsätta med och om inte så okej då vet jag det. Men vill jag så är det bara att tuta och köra. Det är alltså inte ridning då utan bara travhästar. Sjukt mycket jag måste lära mig men jag är öppen och villig för allt!! Mina egna hästar då? Det vet jag faktiskt inte. Vet inte om ja bara ska ha 1 eller om jag ska sälja båda... Time will tell! 

Tänk om 3-4 år så kanske jag är i Florida och jobbar med hästar och för det jag älskar?? Låter som musik i mina öron iaf. 


Bilderna är från stallet där pappa kommer ha 1-åringarna vi köpte i USA :) tycker det är sjukt fint vid banan!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oj, det var lite oväntat, för har du inte skrivit att du inte vill hålla på med trav? Men kul att ha lagt upp drömmar så att man vet vad man ska sikta mot! :)

2014-10-15 @ 06:45:04
URL: http://horsesinmind.blogg.se
Postat av: Annie

Hej! :-)

Måste bara kolla med dig var dina hästar kommit ifrån? Edubai, Chipito och San Darca. Jag går själv i hästtankar och har tänkt mycket på varifrån du fått tag i dina fina hästar. Enskilda privatpersoner, olika annonser eller samma ställe? Du får jätte gärna svara och se detta som en komplimang för dina otroligt fina hästar!

Kan du annars tipsa om försäljningsstall/privatpersoner med hästar som har fina hästar mot hoppning i olika åldrar?

Hare gött!

Svar: Hejsan! Mina hästar jag har nu kommer från olika ställen, ena är från stall västerbo i Holland som jag köpte helt osedd, endast bild och film. Är sjukt nöjd med honom. Köpte honom som 3-årig hingst och han har riktigt bra psyke. Jag har även köpt fler därifrån men tyvärr är han den ända som riktigt har passat mig. Så jag tycker det är de som är lite krångligt när man köper osedd.. Jag rekommenderar dom men de bästa är om man åker dit och provrider med :) min senaste är från Mike Schultz och han har nog också några hästar men har dock ingen aning om vilka osv. Inte så bra koll ;) men kan tyvärr inte rekommendera så mycket för har inte så bra koll. Rekommenderar inte esjumping dock.

Hoppas de svaret gav lite hjälp :) ha de bra! / Isabella
Isabella Bergh

2014-10-15 @ 11:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0