lång dag

Publicerat 2014-10-31 22:54:36 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Idag har varit en lång dag kan man säga. Somnade fett tidigt igår, typ 9-10 och sov till 05.45 imorse sen drog man in till körskolan och hade halkbanan, så nu är den avcheckad! De var faktiskt sjukt lärorikt, man fattar inte vilken sjuk bromsstäcka de är på liksom 50, 70km/h förns man är där. Även testa att sitta i en bil som tippade upp och ner, helt galet hur mycket bältet hjälper. Nä mucho lärorik dag. Sen hem och träffade mormor & Billy och hade go fika med dom, så gulliga! Sen upp till stallet och göra klart där, hem och duscha, åka till birsta, åka till travet och äta, hem och rida båda. Sjukt skönt med sånna här dagar då man hinner mycket och har energi till allt så man inte bara segar på och allt blir halv dant gjort ;)
 
 

Typ världens goaste 
 
Imorgon är de halloween fest. Jullan kommer hit innan och fixar innan vi drar dit senare. Är sjukt taggad, tycker halloween är så sjukt roligt! De är liksom spännande hela tiden, love it! Önskar man bodde i USA nu för dom går ju verkligen all in på allt. Var där i början av oktober och de hängde redan då dockor i träden, pumpor all over the place, dockor som satt utanför huset och massa annat. Och de va liksom i början av oktober och halloween är sista veckan?? haha nää älskar de landet asså! 
 
varför har inte sverige så här?? as ballt juuu
 
 

Gissa vad på halloween??

Publicerat 2014-10-30 18:20:47 | i kategori Allmänt | 2 kommentarer


Gissa vem jag är?? ;) 


Busig flicka

Publicerat 2014-10-30 04:15:59 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Ikväll va man lite busig asså haha, sa åt mamma att jag skulle komma hem vid 23 tiden...klockan är nu 04.. De värsta är väl kanske att jag ska vara i stallet om ca 4h och köra häst, tagga ;) aja sova kan man göra någon annan gång, även fast de är de bästa som finns. Va iaf med HK och grabbarna ikväll som vanligt, och som vanligt så flyger tiden iväg. Men vad ska man göra?? ;) imorgon kommer största delen av dagen spenderas i stallet, ska först köra hästar fram till 12 och sen ta hand om mina egna och rida. Hästdagar, de gillar man! 
Måns e redo för halloween 
Och Måns när han puttar på vår bil som fastnade :-) 

Känns som alla bilder blir på Måns men han är fan en av dom roligaste personerna ja vet så aja deal with it ;) 


RSS 2.0