2014

Publicerat 2014-11-23 20:25:31 | i kategori Allmänt


Folk börjar redan snacka som att 2014 är över, aldrig tänker jag men det är sjukt att de nästan bara är 1 månad kvar!! Tiden går så sjukt fort just nu känner jag, hinner knappt blinka så har en vecka gått typ. 
 
Men 2014 har varit ett galet år på nästan alla sätt. Tror nästan aldrig de har hänt så här mycket på ett år asså. Sjukt roligt år måste jag ändå säga. Även vuxit mer som människa tycker jag, våga stå för det jag tycker och inte låta folk trycka ner mig. Sagt hejdå till vissa människor och ett glatt hej åt andra. Även tagit ett moget beslut och valde att välja bort 2 hästar för att få en som jag faktiskt passar med och mår bra av. 
Tror aldrig att jag har umgåts med mina vänner så mycket som jag har gjort detta år, dom betyder verkligen nästan allt för mig och man börjar inse det nu när det inte är så lång stund kvar med dom här uppe i sundsvall... Har gjort dom galnaste sakerna men jag ångrar faktiskt inget. Galet år på alla sätt men har haft det roligare än nånsin och ångrar inget besult som jag har tagit!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0