Tävling & massa annat

Publicerat 2014-05-31 01:58:45 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Drar en liten update av den senaste tiden! 

Igår va de tävling på Näset, hoppade 90 på Eddie och 1m, 110 på Darca. Eddie va jätte duktig, fick dock 1 ner på hinder nr 3, men är helt klart nöjd med honom! Darca kändes helt okej i 1m, hon var dock huuur laddad som helst, vilket hon aldrig brukar va så de blev väldigt orytmiskt och inte jätte nöjd med rundan. Dock så ställde hon upp bra och stod inte alls emot! I 110 gick de då värst. Rev hinder nr 1, vingel på nr 2 men kom över, stannade på hinder nr 3, tog om men de blev vingel sen på linjen till kombinationen så blev kaos in i den så styrde ur istället för att hon skulle halv krascha in i den som inte skulle bli nå bra alls ;) men ja jag tar på mig allt som gick fel den dagen. Fick aldrig upp nån bra galopp, hade för långa tyglar så hamnade lite bakåt, red inte ordentligt. Så ja nya tag bara :) 


På kvällen sedan så drog jag, mickan, Viktor och Pontus ut med bilen. Frågade pappa om vi fick låna den för att åka till donken... 3-4 timmar senare va vi typ hemma hahah. Hade iaf kul, som vanligt! Pappa skrämde också ihjäl mig imorse då han ringde och ba: ja polisen va här nu, har du något att säga? Haha mitt hjärta slog 289282 slag kan jag säga! Tror hans också gjorde de när han såg polisen och han visste att vi hade varit ute till halv 4 på natten... ;) men som tur va så var det inte till oss! Haha men fyfan, aldrig varit så rädd tror jag haha. 


Idag har jag varit på dressyr träning med Darca för Camilla! Camilla är jätte duktig och får alltid till mina hästar jätte bra! De är bra när hon förstår va man liksom behöver i hoppningen med, så hon förstår exakt va jag behöver träna på :) Darca gick iaf jätte bra och är väldigt nöjd :D imorgon är de träning igen fast med Eddie denna gång :) tagga lökpass 2.0
Kung kadetten och jag ba myser ;) 


Oklart hur jag hamnade i baksätet. 


wazzupp

Publicerat 2014-05-28 00:25:37 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


wazzupp thoo

hahhaha fyfan va jag bjuder på denna! Men kunde inte låta bli när Måns är så charmigfattar inte ens varför jag publicerar detta inlägg haha men ajja hoppas ni blev road av bilderna :-)

d-ö-d

Publicerat 2014-05-28 00:13:17 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Hejsan svejsan bloggisen, mår ni bra??

Själv mår jag as bra, dock väldigt död för närvarande. Började morgonen med idrott på skolan, alltid lika kul typ ;) Gick sedan och hade en just a normal schoolday. När vi slutade så drog jag och Mickan till gymet, för första gången wiiie! Har inte haft nån tid förns nu...2 veckor senare ;) Men så är de! Gick sedan och åt middag på stan, en nyttig sådan för en gångs skull haha. Drog sedan hem vid 7-halv 8. Red sedan Darca och Eddie hemma och dom va sååå fina! Inte ridit dom på lite mer än 1 vecka och dom gick klockrent, så kul! Typ kär i dom båda hehe.. Nu kommit hem kl 11-12 och är heeelt död. Ligger nedbäddad i sängen med ipaden redo för lite plugg, wiiieee. Får se hur länge jag klara innan ögonen stänger igen för idag. 

Gonatt hörrni!

Mickan försöker va lite gullig hahha :')
Vem behöver gräsklippare??
RSS 2.0