dålig dag

Publicerat 2014-01-30 22:43:41 | i kategori Allmänt


Idag har varit allt annat än en bra dag. Mått skit hela dagen psykiskt. Igår somnade jag med inställningen att inget kan bryta ner mig, vaknade och fick en helt annan uppfattning. Skolan sög idag iaf, de ända positiva va mina fina vänner som alltid finns där för mig och får mig att må bra ändå, all kärlek till dom <3 När jag kom hade jag tusen saker att göra, kan säga att nu är klockan 22.34 och jag har nästan precis duschat och ätit klart och kan nu gå och lägga mig. 
 
Imorrn laddar vi om med nya batterier! Gladare och positivare än nånsin :D 2014- inga känslor inblandade. Bara göra de jag vill och fck va alla andra tycker och tänker. De är mitt liv och tänker inte sitta och alltid va fröken duktig bara för att rätta mig efter andra människor. Hatar när folk ska styra och ställa mitt liv, har gått min egna väg i 17 år och heeey jag lever och jag är lycklig!
 
Imorgon är de iaf hoppträningar, 2st på raken. Looove it! Bättre fredag finns inte :D Det blir med först Darca och sedan med Chicko, tror de är mest markarbete imorrn och sen på lördag blir det banhoppning. Brukar vara så :) Taggad till 1000! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0