D-ö-D

Publicerat 2014-01-31 22:35:47 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Hem kommen och nyss gått och lagt mig ny duschad efter en Lååång dag! Varit igång sen 07 imorse, först skolan sen direkt åka på träning nr 1, hem stressa för att ta in dom andra hästarna och göra klart hos dom, sen stressa göra klart åt Chicko och åka in med honom för nästa träning. 

De va iaf väldigt bra träningar, mycket att ta med sig att träna hemma på. Orkar inte gå igenom allt nu för måste sova och ladda om för ännu en tränings dag med Chicko imorrn! Sen blir de extreme makeover inför galan :D ska bli sjukt kul! Ska försöka uppdatera lite mer från dagen imorrn, känns som mina inlägg just nu är ganska tråkiga hehe. Ska försöka fixa mig! 

Btw de som ringer på dolt, snälla sluta ring mitt i natten. Svarar inte på dolt heller så ring från vanligt nr om ni vill säga nått! :) nu vet ni puss hej
Hk och Justin, så fina tsm (även fast han e min...) 


dålig dag

Publicerat 2014-01-30 22:43:41 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Idag har varit allt annat än en bra dag. Mått skit hela dagen psykiskt. Igår somnade jag med inställningen att inget kan bryta ner mig, vaknade och fick en helt annan uppfattning. Skolan sög idag iaf, de ända positiva va mina fina vänner som alltid finns där för mig och får mig att må bra ändå, all kärlek till dom <3 När jag kom hade jag tusen saker att göra, kan säga att nu är klockan 22.34 och jag har nästan precis duschat och ätit klart och kan nu gå och lägga mig. 
 
Imorrn laddar vi om med nya batterier! Gladare och positivare än nånsin :D 2014- inga känslor inblandade. Bara göra de jag vill och fck va alla andra tycker och tänker. De är mitt liv och tänker inte sitta och alltid va fröken duktig bara för att rätta mig efter andra människor. Hatar när folk ska styra och ställa mitt liv, har gått min egna väg i 17 år och heeey jag lever och jag är lycklig!
 
Imorgon är de iaf hoppträningar, 2st på raken. Looove it! Bättre fredag finns inte :D Det blir med först Darca och sedan med Chicko, tror de är mest markarbete imorrn och sen på lördag blir det banhoppning. Brukar vara så :) Taggad till 1000! 

San Darca hoppträning

Publicerat 2014-01-30 11:26:55 | i kategori videor | 1 kommentarer


San Darca hoppträning. Riktiga hinder denna gång :)

RSS 2.0