tränings trenden- jag har ändrat åsikt

Publicerat 2014-02-12 20:41:00 | i kategori Allmänt


Okej tänkte ta upp ett ämne som de känns som alla snackar om ni, både positivt och negativt. 
 

Jag har också fastnat för dom där "fitness is life" och allt de där. Jag erkänner, jag hade kunnat döda för sånna där kroppar! Jag har känt press på mig så länge att jag också vill se ut som dom där fitness tjejerna. Nästan alla mina kompisar har snygga kroppar och jag vill också ha de. Speciellt nu när man ska åka utomlans så ökade de mer också. Jag kan ärligt säga att jag har haft starka tankar på bulimi, alltså spy upp de jag äter. Detta har jag faktiskt inte sagt till nån, för jag vill inte att folk skulle oroa sig. För jag tänkte "men jag kan kontrollera mig själv, hur svårt kan de vara". Men inser nu att så är de inte, man vet inte vad man gör. 
 
Men jag tycker inte att jag har ett sånt stort problem, de finns dom som de har gått bra mycket värre för. Känner faktiskt en del människor som har haft anorexia, men de är alltid "men de där kommer inte hända mig". Men de kan faktiskt hända vem som helst. Jag är så glad att jag har en familj som hela tiden ser till att jag äter och att jag har sånna underbara vänner. Anger har tjatat och tjatat på mig som satan "tyck om dig själv!!!!" shit va less jag blev på henne, jag hade ju rätt, enligt mig själv haha. Men nu förstår jag och fattar va hon menar. De är hon och Engman som har fått mig att vända mig på andra tankar. 
 
Jag läste Engmans inlägg som jag tycker ni alla ska göra!! Snälla ni, lägg tid på detta. Det är så värt, jag tog åt mig direkt och började direkt tänka annorlunda!  
Så gå in HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR och läs läs läs!! kolla in bilderna också...
 
 
 
Pressen är extrem på alla ungdommar idag tycker jag. Man ska se ut på ett visst sätt, bete sig på ett sätt, ha viss mycket uppmärksamhet osv. Vem säger de är enkelt?? Man ser fitness bilder överallt om hur man ska se ut, hur man ska äta osv. Jag följde allt möjligt, men har nästan slutat följa allt nu. 
 
Idag tränar jag för att jag ska bli starkare i min ridning och jag tycker det är kul. Jag gillar att utmana mig själv. Som tex, förra veckan klara jag så många sekunder plankan, hur många klarar jag nu? Eller som när jag är ute och springer, då brukar jag utmana mig själv att slå min egna tid på 1mil rundan. (dock har jag inte sprungit på ett tag nu pga vädret). Sen med maten så äter jag bättre för jag ska orka mer på dagarna. Jag går i skolan och har 3 hästar att ta hand om + allt plugg. Klart man inte kan leva på vad som helst då? Ne har börjat ändra hur jag äter och de ger resultat! Nu kör jag inte på sockerkickar 24/7 utan mer riktigt frukost,lunch,middag och sen mellanmål däremellan. 
 
Detta funkar utmärkt för mig och de viktigaste är att jag inte gör de för samma mål som förut, för att gå ner i vikt och bli en fitness girl. Utan för att bli bättre i de jag gör, ridningen! Och de viktigaste av allt, jag är nöjd med mig själv och min kropp!!
  
Kommentarer
Postat av: Eveline

DU LA DEN!! Så jävla rätt.. Vart är dagens samhälle på väg egentligen? Var otroligt glad och stolt över dig själv att du tog dig ur det där i tid, jag själv är i en sådan situation nu.. Som jag inte kommer ta mig ur själv.. Men ska verkligen försöka! Försöka att tänka om, för jag vill verkligen också stärka mig i min ridning och orka med dagarna! Gud vilken rörig kommentar... Kram! <3

Svar: åh va glad jag blir :D Det är ju sjukt svårt att inte bli indragen eftersom att alla snackar om de.. Men jag hoppas verkligen du tar dig ur de och om inte annat så får du gärna höra av dig så kan jag försöka hjälpa eller nått på nått sätt hihi :D kram på dig <3
Isabella Bergh

2014-02-12 @ 21:55:39
URL: http://brkryttare.blogg.se
Postat av: Eggis

Go geten!!!

2014-02-13 @ 09:03:21
Postat av: Sofie W

Så rätt!

2014-02-19 @ 17:43:40
URL: http://sofiewir.blogg.se
Postat av: Robex Lundgren

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

2014-02-19 @ 17:51:14
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Josefine ♔

Ae, fyfan vad bra du är!!

2014-02-19 @ 18:02:01
URL: http://jlandgrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0