Hjärnan är kaos

Publicerat 2014-12-17 00:30:28 | i kategori Vardag | 2 kommentarer


Ikväll är en sån kväll då jag saknar allt, vill ha allt, är tacksam för de jag har, men vill ändå försvinna, men vill inte lämna allt. Kortfattat: hjärnan är kaos. Längesen jag har gråtit så mycket som ikväll, som att allt inom mig under en längre tid bara kom ut nu. Sjukt hur fuckad i hjärnan jag är just nu haha. 


// en sjukt konstig tjej for the moment

KÖÖRKOORT

Publicerat 2014-12-09 15:06:08 | i kategori Vardag | 2 kommentarer


Äntligen min tur att säga, KÖÖÖRKOORT!!!! 


Slapp söndag

Publicerat 2014-12-07 20:59:29 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Idag har det verkligen varit en slapp söndag. Sov hos hk inatt och vi gjorde faktiskt ingenting speciellt. Somnade faktiskt runt 12 och vaknade vid 11 som var sjuuuukt skönt! Efter de så har vi typ ätit och kolla på Gossip Girl, finns typ inte så mycket bättre haha. Håller just nu på att plugga, sjukt mycket nu innan jullovet... + körkorts teori på de så kill me please ;) längtar bra mycket efter lov & körkort nu assåå!! 
Jag och kusin som fyllde 18 igår, wiiiieee grattis igeeeen 

Tyckte även jag satt ihop en ganska bra dikt åt henne: 
Nu är du 18 bass, hoppas din dag inte blir kass. Att du är 18 är helt galet, men nu får du iaf rösta till valet. Ikväll ska du ha en riktigt jävla fest, hoppas du inte måste göra ett alkotest. Vi har känt varann hela livet, de kan man hitta i bildarkivet. Snart vi båda körkort få, man kan ju undra hur de kommer gå. Jag vet att du gillar, när det finns snygga killar. Men jag vill att du tar de chill, så att du inte får en bacill. Du är en av dom jag älskar mest, ha nu en riktig jävla fest!! 


RSS 2.0