Update

Publicerat 2014-08-19 00:29:18 | i kategori Allmänt


Lite uppdatering dåå. 

Var iväg och tävlade igår med båda pållarna och gick bra faktiskt! Issa va mer än taggad och väldigt hoppglad vilket va väldigt kul! Hittade även en bra ridning på henne med tanke på hur pigg hon var. Hoppade 90 först som vi va 0a i utan problem och sen 1m där vi fick ett ner pga jag satt och plockade vilket jag inte ska göra. Har valt att gått ner på dom här små höjderna för att hitta och lära känna varandra och få allt rätt från början. Istället för att pressa upp i höjderna och sen blir allt bananas. Eddie gick bara 90 och hade 4 fel där, blev lite mellanläge och jag sa hoppa stort men han la hellre in ett till så fick med en bom men ajjaa inte de viktigaste. Fick en mycket bättre känsla på honom än innan då jag kan rida honom mer nu istället för att bara jaga jaga jaga och ta de avståndet man får. 

Har även funderat på att testa pullarträns på Issa, hon hade de när vi provred och tror de kan vara något för henne. Har bara hört positiva saker om de så vi testar och ser :)


Heter tydligen isabell ergh enligt mitt skåp haha tror de behöver uppdateras!

Förutom rida och tävla så har jag även umgåtts med mina vännor som jag även ska dra på roadtrip med imorrn haha ÖVIIIK!!! 

Älskar hur lycklig Måns ser ut på denna bild 

Och hur full Viktor är på denna hahah han låg ute på altanen och kollade på månen med en påse chips i famnen <3

Var även och shoppade lite med mamma idag, köpte ett Anna scarpati schabrak som jag har kollat på ett litet tag pp till Issa, tror de skulle va sjukt snyggt till henne. Även en ny animo tävlings skjorta och lite nödvändiga grejor som strumpor, sporr-remmar och ny flugluva. Tackade mamsen med att göra middag ikväll, händer inte ofta att jag lagar mat men ;) 


"Krämig räkpasta" aa krämig och krämig vet jag inte med god iaf :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0