sommaren 2014

Publicerat 2014-08-29 22:38:41 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Alltså shit va mycket som hände under sommaren 2014. Mitt sista sommarlov innan jag blir arbetslös wiiiee. Känns så sjukt haha men ajaa hade sjukt roligt iaf. Mååååånga minnen kan jag lova! Men tänkte sammanfatta:
 
 
Jag har åkt sjukt mycket bil i sommar, vill inte ens veta hur många mil jag har åkt.
 
Har träffat en saknad vän <3
 
Kommit ut med Eddie på tävlingsbanorna
 
 
Tävlade även på med Darca
 
 
Umgåtts med mina underbara vänner!
 
Badat i en fontän
 
Börjat köra mer och mer häst
 
Börjat följa med på trav mer och mer
 

Skaffat tandställning nere 
 
 
Bytte Darca och Chicko mot Issa
 
Sagt hejdå till en väldigt fin vän <3
 
Och bara haft det allmänt bra i den underbara sommarvärmen vi hade i sommar <3
 
Sjukt nöjd med min sommar iaf, saknar redan!

Skola och skola och skola

Publicerat 2014-08-29 22:08:04 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Vet inte riktigt vad jag tycker om att vara tillbaka i skolan. På ett sätt så är det roligt att träffa alla igen men jag är så sjukt skolless så det är inte sant. Önskar jag kunde hitta min inspiration att det är bara ett år kvar men knappt de hjälper haha hejja. Det sköna iaf är att vi inte har någon matte, franska eller idrott även fast jag kommer sakna idrotten faktiskt. Men aja nu är man iaf back in the vardag men längtar dock till höstlovet ;) 
 
 
I veckan har jag haft massor att göra och har varit ganska död. I onsdags var det iaf träning då jag hade med Eddie och han skötte sig exemplariskt! Fick så himla mycket beröm för honom och det är så sjukt roligt! När man liksom ser och känner att allt jobb och alla timmar äntligen ger resultat, garanterat den bästa känslan. 
 
Igår var jag på skolan, fick sedan gå lite tidigare för att skulle ha riskettan som tog ca 3h. Gick sedan på gymmet med mickan och pressade lite där, kändes väldigt lätt igår vilket var skönt! Sen avslutades kvällen med att äta på Invito med familj och hästägare, mys! 
 
På söndag är de tävling som vi siktar på. Hoppar 1m med Eddie och sen 1m och 110 (ssom är DM) med Issa. Håller tummarna att Eddie känns lika bra som på träningen och att Issa känns lika bra som hon gjorde förra helgen i matfors. Sjukt taggad iaf! Nää ska slå på en film och somna tidigt ikvälll, känns som att jag kan behöva ta igen lite sömn. 
 


Piggaste pållen i stan haha <3  

Måndag wiiee

Publicerat 2014-08-25 17:40:37 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Måndag.. Bästa dagen på hela veckan... Eller?? Äh de blir va man gör de till tycker jag! 

Hade egentligen sovmorgon imorse då jag började 12 men klev istället upp och körde 2 hästar pga de va så lite folk som jobbade idag för många har åkt ner till Malmö på trav. Så tidig morgon ändå men inga problem när de gäller hästar! Skyndade mig sedan till skolan för att ha 1 lektion haha värt. Sedan gick jag och mickan på gymmet och pressade lite där och är nu hemma pch ska dra upp till stallet för att göra klart åt mina pållar och rida båda. Tror faktiskt dom ska få en tur i backen båda 2 och träna lite kondition, skadar aldrig! 

Nepp time to go, c ya later 

RSS 2.0