Shit

Publicerat 2013-10-20 21:14:07 | i kategori Allmänt | 3 kommentarer


Shit visste att folk va intresserade på att ha Cricket men det här är helt craaaazy ;) Suttit hela kvällen och försökt svara på mail, alla som skriver på insta,kik och fejjan. Har säkert glömt vissa, sorry! Men har hittat några intressanta nu, så vi får se vart detta slutar nu. Börjar få ångest nu, vill ju ha kvar min lilla Cricket! Man märker verkligen inte vad man har förns de är borta... även fast han inte är borta än men ni fattar ;) Men det är ändå ett beslut som måste tas, känns dumt när han knappt får nån uppmärksamhet alls och går bara nån gång i veckan :( Han förtjänar bättre, så jag hoppas vi hittar det perfekta hemmet för honom!


Ger bort cricket

Publicerat 2013-10-20 17:24:36 | i kategori Allmänt | 3 kommentarer


Nu har vi bestämt oss för att ge bort cricket för vi har varken tid eller plats för honom längre. De ända kraven vi har är att han kommer till ett bra hem med mycket kärlek, inte pressa honom i hoppningen utan gå lättare klasser upp till 120 och vi vill inte betala någonting för honom. Är du intresserad av att ta honom? Maila då isabellabergh@hotmail.com och berätta om dig själv, fråga frågor och  ev. Boka provridning. Endast seriösa tack!

Matte i 7h

Publicerat 2013-10-09 23:43:43 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


God kväll/natt på er! 

Just nu sitter jag och pluggar matte, verkligen försöka pumpa in allt som går i hjärnan och hoppas det stannar där tills imorgon eftermiddag ;) suttit sen ca halv 5 tills nu, non stop. Så kanske är lite halv trött i hjärnan hehe. Sitter och dunkar pepp låtar för att bli pigg, MÅSTE klara provet imorgon. + att jag har religion redovisning som jag knappt har kollat på sen igår, haha bra jobbat.

Det var egentligen tänkt att jag skulle hoppa Eddie lite idag men det får bli imorgon istället då jag verkligen inte har lika mycket :) mamma longerade honom idag så han borde inte va helt galen ;) 

Nä ska fortsätta nu så jag kan gå och lägga mig nån gång jag med... :) hare gött!
RSS 2.0