1 år med Eddie idag

Publicerat 2013-05-31 16:06:31 | i kategori Bilder | 0 kommentarer


Tänk att idag var de exakt 1 år sedan min lilla 3-åriga hingst klev av hästbussen i bergsåker. När han kom så var han då huuur mager som helst efter resan (många tror att de är försäljarna som skickade iväg honom så här och det är det INTE). Men ja en 3-årig hingst med extremt långa med som när som helst kunde slå iväg 2m åt alla håll, de gick inte. Så han blev valack ganska snabbt, för allas säkerhet om inte framför allt min. Han kastrerades och sedan fick han stå i en stor fin hage i 2 månader innan vi började sätta igång honom. Mycket har hänt sen den tiden. Han var alltså inriden men inte inhoppad. IDAG hoppar han liten bana med kombination i! Är så sjukt glad att jag har fått möjligheten till en sån här fin häst som är sjukt lovande i framtiden!

Spelar in lite 80-tal

Publicerat 2013-05-30 11:06:55 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


Spelar in lite 80-tals film på skolan haha

Komsikomsi alla experter!

Publicerat 2013-05-29 23:06:49 | i kategori resor | 6 kommentarer


Nu vill jag att alla experter där ute kommer fram faktiskt!

De är så att jag har fått sjuuukt dålig sits i hoppningen, iaf på chicko. Han hoppar väldigt mycket uppåt med långsamma språng vilket jag inte är van vid och de gör att mina skänklar flyger lite som dom vill och min blick far neråt. Sedan om vi kommer på ett närmare avstånd så blir språnget ännu större och långsammare ju så de gör att jag flyget och landar lite knas och då blir han lite sur. Och jag vill verkligen inte att han ska bli de pga min dåliga sits.

Min tränare sa att jag kunde testa att sätta fast stigbyglarna i sadelgjorden och det ska jag. Ska även börja rida utan stigbyglarna och barbacka oftare så jag använder bena mera. Men undrar om ni har nå tips? Testar nästan vad som helst haha typ desperat. Så snälla har ni nå bra tips på hur man tränar sin sits så får ni hemskt gärna berätta de!! Betyder guld :)

Taaack till er som tar er tid :D


Här är den lite mer okej än i vanliga fall eller va man ska säga haha

RSS 2.0