svart till brunt?

Publicerat 2013-03-31 22:34:35 | i kategori Allmänt | 6 kommentarer


Fick lite inspo från tävlingarna och insåg att svart är faktiskt väldigt snyggt, speciellt på en vit häst! Dock tror jag att jag tänker stå kvar vid att ha bruna grejor på chicko, känns lite drygt att köpa allt nytt fast i svart.. ;) Men kom att tänka på att man kanske kan ha svart ändå, fast på mig?

När jag var mindre så hade jag svart, fast på min tid så hade typ alla likadana grejor för det fanns inte så jätte mycket ;) Men nu när man kollar på ponnyryttarna så blir det typ "wow" haha. Men det har faktiskt kommit riktigt snygga saker i svart. Om jag nu bestämmer mig för att köpa svarta grejor också så skulle det lätt vara en Animo kavaj, med en GPA hjälm (eller JW som jag har nu) och en svart racesafe väst. Jag har ju redan svarta stövlar så det slipper jag ju köpa. Så egentligen är det svart kavaj och en svart väst och båda kan man köpa begagnat?

Tycker ni att jag är helt borta eller tror ni att det skulle bli snyggt? Svart på mig med brunt läder på utrustningen och ett blått schabrak??

FINT ELLER FULT?

äntligen hemma!

Publicerat 2013-03-31 21:50:00 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


vilken sjuuukt dryg dag, skojja inte!

Stod på banan från kl 08-16 med en 10 min paus så man va lite halv seg ;) Mycket starter så de blev en lång dag för alla men jaja sånt man får ta när de är hemma tävling right?

Saknade iaf ponnytiden sjukt mycket när jag var där. Det är helt annat än storthäst... Dels för att på storhäst tävlingar så står det inte 10 ponny morsor och skriker "GALOPPERA!!" haha men ni fattar ;) Sen när de blev msv b och msv a klasserna så ville jag också vara med på min lilla Casse haha... Dock är ju Casse sålt och jag för lång och tung men ändå ;) Saknar liksom känslan innan man gick in i msv a:n... nu gäller det liksom, de är nu vi ger allt!

Gud känns som att det märks att jag är trött, men aa hemma nu och ska snart men talk to ya later!

Har beslutsångest

Publicerat 2013-03-31 18:43:34 | i kategori | 3 kommentarer


Hittade en skit fin kavaj på equeen från animo. Jag både gillar och älskar den. Den satt typ perfekt på och är bling bling, dock vet jag inte om de är för mycket bling... Var först inne på animo Lou men nu får jag inte tag på den nånstans i min storlek och i marinblått... Cut cut

RSS 2.0