bloppis

Publicerat 2013-01-31 20:58:00 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Har lite grejor som jag inte använder/har växt ur som jag tänkte ta och sälja. Tänkte även ta och kolla om jag har nå schabrak imorrn också som jag kan lägga ut :)
 
 Jacson jacka strl xs. Färgen biege, brun. Köptes på Göteborg horse show förra året i en för liten storlek så är inte så mycket använd, alltså fint skick :) 
300:- + eventuell frakt
 
Snygga svarta läderstövlar från Fraticelli Selleria. Fint skick! Längd: 40cm, bredd vad: 34cm, vrist: ca 27 cm. Köptes 2011 för cirka 2 000:-
700:- plus eventuell frakt
 Bucas skydd marin blå strl cob. Fint skick förutom lite märken efter karborrbandet. Kostar ca 1000 ny.
350:- + eventuell frakt
 
 
om du är intresserad så mejla isabellabergh@hotmail.com eller ring 0702881541 (min mammas nr)

0 idéer

Publicerat 2013-01-31 20:08:21 | i kategori Allmänt | 2 kommentarer


har seriöst ingen fantasi nu, sitter som en idiot och läser mina gamla bloggar och andras bloggar för att hitta idéer men kommer inte på nått :o 
Jag fattar inte, förr hade jag as mycket idéer... Tyckte att de var skit konstigt om man inte hade nått att blogga om för man kan ju skriva om vad som helst och ja de är ju sant men man vill ju att de ska vara intressant också right? ;) 
 
Så OM ni har förslag så får ni gärna komma med dom :)
 
2011, såg inte ut som att de gick så jätte bra haha ;)

Bonjour mina vänner!

Publicerat 2013-01-31 16:48:49 | i kategori Allmänt | 0 kommentarer


(sjukt tuff som börjar med bonjour, jag vet ;)

Vad har hänt idag än så länge då? Inte så mycket faktiskt. Skolan var helt okej, hade 1 prov och 1 franska uppsats men båda gick bra :) Fick även sluta tidigare än vanligt, inte helt fel ;) Känns som att allt går i en cirkel just nu, same shit every day. Haha närå men dagarna ser ju ganska lika ut.

Är iaf ledig imorrn så tänkte ta och passa på att filma "en vanlig dag i stallet" eller va man ska säga. Ni ville ju ha de så de är såklart jag fixar de då :) Dock så kommer jag inte precis stå att filma när jag mockar, filmen skulle bli typ 2 timmar då haha. Är så sjukt seg i stallet, tar typ 1 timme att bara göra klart hos hästarna. Men alla ska ridas imorrn så ni kommer få se när jag gör klar dom :)

btw ni som ringer på dolt nr, jag svarar inte på de! Bara så ni vet ;)


bjuder på lite sköna bilder :D

RSS 2.0