Saknat detta

Publicerat 2013-04-30 16:26:31 | i kategori | 0 kommentarer


Ååhh va jag har saknat att sitta på hästryggen :') bara gått ca 1 vecka men ändå haha <3

Klart Casse ska få ett

Publicerat 2013-04-29 20:37:12 | i kategori | 0 kommentarer


Hade värsta beslutsångesten i lördags då jag fick ena iPhone skalet om vilken häst jag skulle ha på de. Har ju ingen på alla 3 :/ men de blev chicko då iaf som ni kanske har sett. Men igår när jag följde med Emil och fixade hans så var jag tvungen att fixa ett till på Casse, klart Casse också ska få ett :D

Tycker de är mycket roligare att ha sånna här skal än andra "vanliga", dom här känns mycket mer personliga :) så fort jag har en fin bild på alla hästarna så ska jag lätt köpa ett av Caseapp :D

GHS- shopping

Publicerat 2013-04-29 19:55:08 | i kategori Allmänt | 1 kommentarer


Blev inte så mycket shopping under GHS faktiskt, kollade men de blev typ ingenting som jag köpte. Dels för att jag la typ inte hade några pengar så tog på det mest nödvändigaste ;) Men hittade lite saker som jag ska beställa :)
 
Samshiled hjälmen köpte jag lite innan men den kom samma vecka haha ;) 
 
Men Parlanti Passion stövlar, utan snörning alltså. Jätte sköna och as fina! Grymt nöjd även fast jag inte har ridit med dom än ;)
 
Ett par marinblåa Animo hemma ridbyxor. Inget speciellt på dom utan de står bara Anim på rumpan :) 
 
Ett par vita Anim Limited Edition, ungefär sånna jag har fast dom här är de typ blommor på istäället för vanliga stenar :)
 
Namnskyltar till Chicko och Eddie.
 
 
De jag hade tänkt beställa så fort jag får pengar är ett nytt Dyon träns till Chicko med tvårandigt swarovski pannband till. Galet snyggt och stilrent!!
 
Har kollat på de här tränset så himla länge till Chicko, perfektion!
+ ett sånt här pannband
 
 
Sedan försöka hitta vart man kan beställa schabrak från Equifashion, dom hade galet snygga schabrak med luvor! Blev typ kär i alla haha ;) Men hitar inte nån sida där man kan beställa, vet ni något?
RSS 2.0