TJA TJA BLOGGEN

Publicerat 2012-03-05 15:03:50 | i kategori Gästbloggare


Jag heter Amanda och gillar hästar, dom är fina. Jag är kompis med Isabella som jag kallar Geten och hon kallar mig Egget. Vi har lärt känna varandra genom blogg & fb och kommer tävla mot varandra en del i framtiden! Vi kommer bli bff!! För Issa är ju dödsskön :')

Jag har en stor(178cm)häst som jag tävlar hoppning med och vi gillar vår sak, men jag tänker inte skriva mer om vem jag är för det blir dystert och tråkigt!!!

Jag tänkte skriva om en liten rolig sak, som lite är en fundering. Det är att min (lilla) häst ibland totalt ignorerar mig. Han kan när jag leder honom bara dra iväg mot gräs om han ser det en bit bort, eller som i helgen på tävling när han ställde sig på min tå och jag stog och bankade och halvt skrek på honom för det gjorde så ont och han reagerar inte ens haha! Det såg nog väldigt väldigt roligt ut hahahah.


(den här bilden är inte fakead, ser ut som att jag bara lutar mig men jag försökte faktiskt få honom att backa för att vi skulle ta kort hahah..)

Jag övar jättemycket med att jag är ledaren och han ska flytta sig bara jag går mot honom, han ska komma när jag ropar på honom, inte får klia and so on. Det har blivit MYCKET bättre än när han kom, men han har lite egen vilja och ibland så ja. Då vill han retas för jag är mindre än honom hahaha. Och det kan se väldigt roligt ut när vi har våra diskussioner! Men så länge han älskar att hoppa är de lugnt :') Vi har våran charm heh.


Bert och Crickan är ganska lika oxå!! :D

(Sen måste jag bara säga att hennes pappas inlägg var jättebra. Jag rider (nästan iaf) alltid med väst, även när jag rider dressyr men framförallt när jag hoppar, då har jag inget val. Mamma tvingar mig att ha väst och jag tycker själv det är lika bra att rida med västen när man måste tävla med den. Varför vänja sig utan och tycka att västen är oskön och klumpig för att sedan på tävling när man ska prestera som bäst, ska ha på sig den där "klumpiga" saken? Hur dumt låter det inte..)

Nu har jag kämpat på här, jag är virrig bara så ni vet. PUSS och kram från världens bästa EGG
Kommentarer
Postat av: Emilia

hej!

Hoppas din vecka börjat bra :)

Vill du va med i veckans blogg hos mig?? vore awsome;)

<3<3<3

http://emilialarsson.blogg.se/2012/march/veckans-blogg.html

2012-03-05 @ 17:56:16
URL: http://emilialarsson.blogg.se/
Postat av: Clara

Hej!

Kika gärna in på min blogg, med målet att träna upp en ponny till att kvala till GP-ponnyn 2013. Gör som 115 andra ivriga läsare och följ mig via Bloglovin'! (Säg till när du gör det, så kan jag följa dig tillbaka!) På så sätt missar du inget!

Kram :-)

P.S Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! Ser det mer som ett tips!

2012-03-05 @ 18:09:40
URL: http://topelite.blogg.se/
Postat av: Ryttarskvaller- En snäll skvallerblogg

Hej! Vi har startat en skvaller blogg för några dagar sen! De skulle va kul ifall du ville skicka in, failbilder, skvaller, tips, videor/bilder outfits, m.m och du får en länk! :DHa de bra! //Ryttarskvaaller

2012-03-05 @ 21:12:57
URL: http://ryttarskvaaller.blogg.se/
Postat av: egg skrattar

HAHAHAHAHAH DÖÖÖR DIN MORMOR IN MY <3 !!!!!!

2012-03-06 @ 08:22:02
URL: http://fotografamandi.blogg.se/
Postat av: FRK USEK

svar: roligt, skriv till mig på facebook ;)

2012-03-06 @ 08:36:14
URL: http://frkusek.blogg.se/
Postat av: FRK USEK

svar: tackar :D

2012-03-06 @ 08:37:34
URL: http://frkusek.blogg.se/
Postat av: FRK USEK

svar: båda är snygga ;) jag gillar ju rött jag!

2012-03-06 @ 08:38:56
URL: http://frkusek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0