plugg..

Publicerat 2012-02-29 20:28:53 | i kategori Vardag


Blir plugg till engelska provet som är tills imorrn nu... suck orkar seriöst inte plugga idag och orkar inte med torsdagar heller, är så sjukt dryga! Aja ska tänka positivt nu, snart helg! :)

Dampi var iaf duktig idag, lite dryg när vi red fram men gjorde för vänd galopp väldigt bra! När jag fick honom så kunde han knappt ta ett galopp språng på rakt spår innan han bytte. Och de är väl bra på ett sätt men de bra att träna för vänd galopp, stärker mycket :) Kör mycket sånt med Casse och han blir mycket starkare!
Pappa kom också och kollade idag, han skulle styra upp de här med att alla skulle ha säkerhets väst när dom tränar osv (bara jag som har de och jag blir typ tvingad ;) så de var lite pinsamt när han skulle stå och snacka över hela ridhuset... :) Aja de är väl rätt antar jag :)
Cricket gillar sitt nya träns!
Såg sedan att jag hade satt nosgrimman lite för långt ner men aja rättar till tills nästa gång :)
Kommentarer
Postat av: fredrika

Stackars häst som kallas Dampi, det är klart att han blir besvärlig ;)

Jag brukar iallafall också ha väst, tycker inte man märker av den efter ett tag

2012-02-29 @ 21:24:01
URL: http://fredrikalundahl.blogg.se/
Postat av: Eggis

Jag blir tvingad att ha väst haha.. Men de e väll rätt bra antar jag! Och lika bra å vänja sig bli smidig med den när man måste tävla me den kanske :DBtw. Dampi har näst längst in på Nosis.. Bert har längst ut hehehehe fat-heAd

2012-02-29 @ 23:28:18
Postat av: Matilda

Hejhej! Tänkte fråga om du har kvar din blå kingslandjacka i dun? Vill gärna få tag i en, men eftersom att dem inte säljs längre måste ja hitta begagnad, undrar isf om du vill sälja din? Hör gärna av dig isf 0707563372 eller kik: tillipilli

2013-09-12 @ 19:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0